El govern aposta per modificar l’ordenança de les terrasses comercials a l’espai públic

12 de juliol de 2018


L’Ajuntament ha optat per passar a cobrar per metre quadrat d’ocupació enlloc de pel nombre de taules com es feia fins ara

Resultado de imagen de passeig marítim cubelles

L’Ajuntament de Cubelles portarà a aprovació en la sessió plenària de dimarts la modificació de l’ordenança fiscal número 17 reguladora de la taxa per l’ocupació de terrenys d’ús públic amb taules i cadires amb finalitat lucrativa. El motiu és la necessitat de modificar el sistema de delimitació de les terrasses per tal de millorar la gestió de la taxa, ja que tal i com està definida actualment dificulta la inspecció.  

Raül Mudarra, regidor d’Hisenda ha explicat en que consisteix la modificació.

La proposta que es porta a votació és vincular les autoritzacions als metres quadrats determinats per cada establiment; i no de vincular-ho a una taula i 4 cadires com es feia fins ara.  Així es delimitarà el sòl amb marques en funció als metres. D’aquesta manera serà més fàcil comprovar que es compleix amb l’espai autoritzat per l’Ajuntament, ha explicat el regidor.

La proposta de modificació de l’ordenança fiscal número 17 reguladora de la taxa per l’ocupació de terrenys d’ús públic amb taules i cadires amb finalitat lucrativa es portarà a votació en la sessió plenària de dimarts.

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles