L’Ajuntament presentarà aquest dimecres les accions per l’energia sostenible

26 de juny de 2018


Són les polítiques fruit del pacte d’alcaldes per l’energia sostenible que impulsarà el govern local per reduir les emissions contaminants.

L’Ajuntament presentarà aquest dimecres al Centre Social Joan Roig i Piera els compromisos locals per reduir les emissions contaminants al municipi en els propers 12 anys. Són les polítiques fruit del pacte d’alcaldes per l’energia sostenible (PAES) que han subscrit centenars d'Ajuntaments d'Europa. El procés inclou la signatura d'un conveni de suport entre l'Ajuntament i la Diputació de Barcelona, la contractació d'una consultora externa, el suport econòmic a les despeses de realització del PAES i la constitució d'una comissió de seguiment que coordina el desenvolupament de tots els passos.

 

El regidor de Medi Ambient, Josep Maria Hugué, ha explicat que les accions previstes tenen un objectiu global però que són d’aplicació per a l’Ajuntament.

El pacte d’alcaldes per una energia sostenible també canvia alguns conceptes i el llenguatge que s’havia estat fent servir fins ara, tal com ha destacat el regidor Josep Maria Hugué.

Una de les accions que ha avançat el regidor de medi ambient, Josep Maria Hugué, serà que la propera licitació dels vehicles de la policia local inclourà la petició que siguin híbrids o elèctrics.

Aquest dimecres l’Ajuntament presentarà el pla d’accions per una energia sostenible. L’acte és obert a tothom i es farà al Centre Social Joan Roig i Piera a partir de les set de la tarda.


  • cartell-signatura-paes.jpg
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles