Ràdio Cubelles oferirà aquest estiu un programa d’entrevista amb els protagonistes del programa lingüístic “Voluntariat per la Llengua”.

25 de juny de 2018


L’objectiu és conèixer de prop l’experiència dels voluntaris i aprenents que hi han pres part aquesta temporada

Mostra la imatge al Twitter

 

Notícia  nou programa a Ràdio Cubelles del Voluntariat per la Llengua (cliqueu sobre l'enllaç)

Ràdio Cubelles oferirà aquest estiu un programa d’entrevista amb els protagonistes del programa lingüístic “Voluntariat per la Llengua”.  L’objectiu és conèixer de prop l’experiència dels voluntaris i aprenents que hi han pres part aquesta temporada. En aquests espais escoltarem com els participants ens parlen de les seves trobades lingüístiques.

Les diferents parelles lingüístiques que han passat pel programa coincideixen ha fer


un balanç molt positiu del programa. Diuen que ha estat molt fàcil entendre's amb la seva parella lingüística, que ha estat molt positiu conèixer una altra cultura o, fins i tot, que han aprofitat el VxL per fer activitats conjuntament i treure'n el màxim de suc. I, entre d'altres coses, han explicat que aquestes trobades els ha servit per parlar de molts temes. En definitiva, el VxL ha estat pel conjunt dels participants del Voluntariat lingüístic una experiència d'enriquiment mutu, personal i de coneixement. 

L’estrena del programa dedicat al Voluntariat per la Llengua serà el dijous, 5 de juliol, a partir de les 10 del matí. La primera parella lingüística que hi prendrà part és la formada per la Margarita i el Vincent. 

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles