L’Espai Jove ha publicat el cartell de la 10a Festa Jove

11 de juny de 2018


Els dies 6, 7 i 8 de juliol s’han programat activitats de tota mena amb els joves com a protagonistes. El cartell aquest any l’ha dissenyat l’Irene Garcia.

La Xa Festa Jove ja té cartell i programa. Es farà al parc del Prat els dies 6, 7 i 8 de juliol i concentra per primera vegada tota l'activitat al costat del skate park. En la línia dels últims anys, la Festa Jove manté el concert de rap (divendres dia 6) i el concert de rock NightFest (dissabte 7 de juliol). També hi haurà tornejos de scooter i skate, mini futbol i de futbol mixt. A més a més d’un taller sobre identitat de gènere, un monòleg feminista i cinema a la fresca.

La Xa Festa Jove concentrarà totes les activitats a la zona de l’skatepark, al parc del prat, tal com ha confirmat Txell Sastre, dinamitzadora de l’Espai Jove.

La dinamitzadora de l’espai Jove, Txell Sastre, ha donat més detalls del cinema a la fresca que es projectarà diumenge 8 de juliol.

El cartell aquest any l’ha dissenyat l’Irene Garcia i no s’ha fet concurs com en les últimes edicions. Txell Sastre, dinamitzadora de l’Espai Jove.

En l’organització de les activitats de la Festa Jove hi participen entitats com l’Agrupació de Balls Populars, l’associació Freerock, el Cubell, Lilittum Cubelles, el quintal, el Club Esportiu Cubelles i el CF Sala Cubelles, l’associació de joves de Cubelles, Clorofil·la, el projecte TRACA i la botiga Lliska. La coordinació va a càrrec de l'Espai Jove de l'Ajuntament de Cubelles.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles