La Policia Local ha multat un ciclista per donar positiu en alcoholèmia

7 de juny de 2018


Aquest diumenge els agents municipals també van detenir un home que va intentar endur-se sense pagar un carro ple de productes d’un hipermercat.

Segons ha informat la Policia Local, dimecres passat una veïna de la zona de Mas Trader va alertar de la presència d’un home en actitud sospitosa a les rodalies del centre social de Mas Trader. Una patrulla de la policia local es va adreçar al lloc, i es van trobar aquest senyor circulant en una bicicleta. Un cop el van aturar, presentava símptomes d’estar sota la influència de begudes alcohòliques. Es van realitzar les proves i va donar un resultat positiu. La Policia Local recorda que conduir una bicicleta sota la influència de l'alcohol pot suposar una sanció administrativa.

 

L’altra incidència va passar diumenge. Segons la Policia Local, un home va sortir per la línia de caixes del Carrefour sense pagar amb un carro amb productes d’un valor superior als 400 euros. Els agents el van detenir per furt.

 

D’altra banda, la Policia Local farà una campanya de control d’alcoholèmia i drogues coincidint amb al revetlla de Sant Joan.


  • Logo Policia Local Cubelles
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles