El sènior femení del C.B. Cubelles certifica la permanència després de superar al Bàsquet Nou Barris per 43 a 50

4 de juny de 2018

Les de Siscu Martín van superar les baixes i es van imposar en un partit molt ajustat que es va decidir en els últims minuts

Escolta l'entrevista amb l'entrenador Sisco Martín (fent clic aquí)

L'equip cubellenc arribava al segon partit del play-out amb baixes molt importants, sobretot, en la posició de base. Superat el "shock" de la lesió greu d'Estefania en el primer partit de l'eliminatòria, les blaves anaven decidides a tancar l'eliminatòria. Un partit molt ajustat com demostren els parcials, amb empat al final del primer i segon període; i, a l'inici del quart període, un avantatge mínim per a les cubellenques. Els dos equips conscients del que s'estava jugant no aconseguien trencar el partit. Pel que fa al Cubelles, Andrea amb 5 triples va ser l'estilet ofensiu, mantenint en tot moment l'equip en la lluita.

En el darrer període, Gemma Miró amb 7 punts consecutius obria escletxa, mentre que una vegada més Torruella agafava les regnes en els últims minuts per evitar la remuntada local. Primer amb un triple i després des de la línia de tir lliure la cubellenca va bloquejar la reacció local per acabar guanyant per 43-50.

Amb 2-0, el C.B. Cubelles certifica la permanència, una temporada més, a la segona Catalana; un fet més celebrat al vestuari que l'ascens de la passada temporada.