L’Ajuntament estudiarà com traslladar l’Espai Jove a l’edifici de la llar d’infants l’Estel

22 de maig de 2018


El pressupost del 2018 inclou la contractació d'un projecte arquitectònic per adaptar l'edifici a usos nous.

L’Ajuntament encarregarà un estudi per traslladar l’Espai Jove a l’edifici de la llar d’infants l’Estel. L’objectiu del govern és que l’Ajuntament tingui a punt el projecte per poder fer el canvi la propera legislatura.

 

La regidora d’Educació, infància i joventut, Ester Pèrez, ha explicat a Ràdio Cubelles quines són les principals novetats incloses en el pressupost 2018. N’ha destacat l’estudi per aconseguir adaptar l’edifici que acollia la Llar d’infants l’Estel per poder traslladar-hi l’Espai Jove.

 

La idea del govern actual és que aquest espai tingui funcions també relacionades amb l’educació, així ho ha explicat la regidora Ester Pèrez.

 

A més a més, aquest 2018 el pressupost destinat a infància, joventut i educació reforçarà la Festa Jove, que els dies 6, 7 i 8 de juliol arribarà a la seva 10a edició. Ester Pèrez, regidora de l’àrea.

 

D’altra banda, l’Ajuntament també treballa en portar a Cubelles el projecte DansaAra que és similar a la Cantània però dedicat a la dansa. A més també s’està impulsant una jornada dedicada a la llengua anglesa perquè hi participin els joves dels instituts.


  • LLAR ESTEL
  • Espai Jove Cubelles (imatge d'arxiu)
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles