La depuradora que dóna servei a Cubelles i Cunit ja torna a funcionar

16 de maig de 2018


Després de l’incendi que va patir l’armari de quadres elèctrics dilluns a la nit, els tècnics van aconseguir tornar a tenir subministrament elèctric a la planta a partir de les sis de la tarda.

Depuradora 4

 

 

La depuradora que dóna servei a Cubelles i Cunit ja torna a funcionar. Després de l’incendi que va patir l’armari de quadres elèctrics dilluns a la nit, els tècnics van aconseguir tornar a tenir subministrament elèctric a la planta a partir de les sis de la tarda. Segons han explicat els tècnics de Sorea, actualment la depuradora funciona amb un sistema provisional. Una part s’ha engegat amb generadors i una altra part està endollada amb una línia provisional connectada al transformador. En tot cas, des d’aquest dimarts al vespre, en menys de 24 hores, la depuradora ha tornat a funcionar.

 

La depuradora que dóna servei a Cubelles i Cunit està ubicada al final del polígon de les Salines i depèn del Consell Comarcal del Baix Penedès. L’última incidència que havia patit va ser quan l’agost del 2016 es va haver de tancar la platja de les Gavines a causa del trencament d’una canonada de la depuradora.


  • Visita depuradora 13 7 07 4
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles