Cubelles impulsa el pubillatge a la resta de la comarca amb l’associació Foment del Garraf

15 de maig de 2018


L’entitat agrupa persones de Cubelles, Sitges i Vilanova, amb l’objectiu de seguir estenent les proclamacions de pubilles i hereus a d’altres pobles

foto de Clàudia Rodríguez.

Entrevista a la Clàudia Rodríguez (cliqueu sobre l'enllaç)

 

Cubelles impulsa el pubillatge a la resta de la comarca amb l’associació Foment del Garraf. L’entitat agrupa persones de Cubelles, Sitges i Vilanova, amb l’objectiu de seguir estenent les proclamacions de pubilles i hereus a d’altres pobles.

 

La cubellenca Clàudia Rodríguez, que va ser dama el 2015 i pubilla de Cubelles l’any 2016, és vicepresidenta i secretària de l’Associació Foment del Garraf. En una entrevista a Ràdio Cubelles ha explicat com es va fundar aquesta associació. Un dels primers objectius de l’associació va ser que Vilanova i la Geltrú també comencés a tenir la seva pròpia figura de l’hereu i la pubilla. El següent objectiu és que també es fomenti el pubillatge a Sant Pere de Ribes. Tanmateix, Clàudia Rodríguez també admet que sovint es troben amb prejudicis i entrebancs.

 

En l'última Assemblea de socis de Foment del Garraf celebrada el vespre del passat dijous 26 d'abril, es van escollir els nous càrrecs per seguir donant corda a l'etapa de regeneració de l'organització. Com a nou President de la junta de Foment del Garraf s'estrena el jove Joan Rodríguez. La junta també inclou membres de Cubelles, concretament Clàudia Rodríguez i Robert Monzonis.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles