Els organitzadors del Cubelles Noir avancen algunes novetats del III Festival de novel·la negra del Garraf

15 de maig de 2018


La majoria d'actes del Festival, que es farà del 23 i el 26 d'agost, es programaran al nou Cafè Teatre l'Aliança

 

A pràcticament tres mesos de la celebració de la III Edició del Festival de novel·la negra del Garraf Cubelles Noir, els seus organitzadors, han avançat una part de la programació i de les novetats. El Festival es farà del 23 i el 26 d'agost a Cubelles. Segons han anunciat els organitzadors, la majoria dels actes es portaran a terme al nou Cafè Teatre l’Aliança, que està previst que s’inauguri aquest estiu, després de la seva rehabilitació.

 

Els organitzadors del Cubelles Noir han anunciat, com a novetats d'aquesta nova edició, la participació d'escriptors internacionals com el francès Ian Manook (pseudònim de Patrick Manoukian) o l’andorrà Albert Villaró. I també la participació de representants de les diferents tendències del gènere com els escriptors: Diego Ameixeiras, Alberto Valle, Miguel Sáez Carral, David Izquierdo, Montse Sanjuan, Maria Rosa Nogué o Rafael Guerrero.

 

A banda d'això, el Cubelles Noir s'afegirà a l'any d’homenatge del centenari del naixement de Manuel de Pedrolo, amb debats i la projecció de dues filmacions seves. I també s'obrirà a altres manifestacions culturals, amb una representació de micro-teatre de l’escriptora Susana Hernández, i d'altres  sorpreses.

 

Un any més, el Cubelles Noir donarà el premi a la millor novel·la negra escrita per una dona, tant en català com en castellà; i el premi Sala Joiers als millors personatges de la història de la novel·la negra.   

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles