Enxampen un avi de 88 anys que anava a més de 180 km/h en el tram d’autopista de Cubelles

14 de maig de 2018


A banda de l’excés de velocitat, l’home conduïa sense carnet, amb audiòfon, ulleres i la mobilitat limitada. Els fets van tenir lloc a quarts d’onze del matí d’aquest dissabte a l’autopista C-32 a l’alçada de Cubelles.

 

Els agents dels Mossos d'Esquadra del sector de trànsit de Vilafranca del Penedès estaven realitzant un control de velocitat i el radar va captar un turisme a una velocitat de 181 km/h. Els agents van aturar el vehicle, passat el peatge de Cubelles, i van observar que el conductor, que anava sol, era una persona d’edat avançada, concretament un home nascut l’any 1929. Així mateix els agents van comprovar que havia perdut la totalitat de punts del seu permís de conduir i que no era el primer cop que els perdia. El conductor infractor, veí de Barcelona, utilitzava  ulleres, audiòfon i també presentava dificultats de moviment. Els agents van immobilitzar el vehicle i van informar al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia del partit judicial de Vilanova i la Geltrú.

El fet de circular a 181 km/h per una via limitada a 120km/h és catalogat pel Servei Català del Trànsit com a infracció molt greu, amb una sanció econòmica de 500 euros i una pèrdua de sis punts del carnet de conduir.


  • Peatge cubelles 4
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles