Es tanca el període de preinscripcions escolars

24 d'abril de 2018


Dijous de la setmana que ve, 3 de maig, les escoles i els instituts publicaran la llista de sol·licituds amb la puntuació provisional. Qui hagi de presentar reclamacions podrà fer-ho entre el 4 i el 8 de maig.

 

 

Avui dimarts 24 d'abril es tanca el període de preinscripcions escolars. Dijous de la setmana que ve, 3 de maig, les escoles i els instituts publicaran la llista de sol·licituds amb la puntuació provisional. Qui hagi de presentar reclamacions podrà fer-ho entre el 4 i el 8 de maig. Un cop resoltes, es publicarà la llista nova el dia 10 de maig i la llista definitiva de cada centre està previst que es publiqui el dia 15 de maig. La matriculació s'haurà de realitzar del 21 al 27 de juny per als alumnes d’infantil, primària i primer d’ESO i, entre el 25 al 29 de juny, per als de segon, tercer i quart d’ESO.

 

En el cas concret de Cubelles, recordem que l’oferta de P3 s’ha ampliat a l’escola Charlie Rivel que ha tornat a tenir una nova línia per al curs vinent. La Vora del Mar i l'escola Mar i Cel conserven la mateixa oferta inicial que l'any passat. Pel que fa als instituts, la Generalitat ha mantingut la mateixa oferta que el curs passat. Un cop es coneguin les dades de preinscripció se sabrà si s’ha omplert tota l’oferta disponible i si en algun cas s’ha superat la demanda i les famílies hauran de fer canvis. A 1r d’ESO, amb la projecció de la població escolar elaborada per l’Idescat, la Generalitat preveu un increment d’alumnes de secundària obligatòria (de 12 a 15 anys) fins el curs 2022-2023 i una posterior baixada. L'oferta final de places escolars, ajustada amb les sol·licituds de preinscripció, es farà pública l’11 de juny tant per les escoles com pels instituts.


  • Institut les vinyes
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles