L'apujada de preus de la piscina municipal acaba amb una sanció de 600€

17 d'abril de 2018


L'Ajuntament ha desestimat les al·legacions dels concessionaris i els imposa una sanció de 600 euros que podrà descomptar de la garantia dipositada. Aquest estiu, els concessionaris de la piscina van cobrar preus superiors als que marca l'ordenança.

 

Les irregularitats en el preu de la piscina municipal que es van fer públiques a finals d'estiu ja tenen conseqüències: 600 euros de sanció pels concessionaris. Fa poques setmanes, l'Ajuntament ha desestimat totes les al·legacions que van presentar els concessionaris de l'equipament a principis de setembre passat. Unes al·legacions on defensaven que havien informat l'Ajuntament mitjançant una instància de la seva voluntat d'apujar els preus aquesta temporada passada. Segons els concessionaris, el silenci administratiu el van considerar una aprovació i van posar els preus que havien entrat per instància. Tanmateix, l'Ajuntament respon que amb la proposta de canvi de preus no es va adjuntar tota la documentació necessària i que en aquest cas el silenci administratiu no suposava l'aprovació del canvi. Finalment, l'Ajuntament també ha resolt que els concessionaris no van obeir els decrets d'alcaldia que els obligaven a posar els preus autoritzats a l'ordenança.

Per tot plegat, l'Ajuntament ha confirmat la imposició d'una sanció de 600 euros. L'import correspon a una falta greu, recollida en la regulació municipal i en el plec de clàusules de la concessió, per haver cobrat tarifes superiors a les autoritzades, aprovades per l'Ajuntament. 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles