El Cubell presenta aquest dissabte el seu conte ‘Canalla! A la recerca del Llúpol!’

12 d'abril de 2018


L’acte es portarà a terme a partir de les 18 h, al Pati de Ponent del Castell, dins el marc de la Setmana Cultural de Cubelles

foto de Rosa Fonoll Ventura.

 

L’Associació de Joves El Cubell presenta aquest dissabte 14 d’abril el seu conte ‘Canalla! A la recerca del Llúpol!’. L’acte, que es desenvoluparà en el marc de la Setmana Cultural de Cubelles, tindrà lloc a partir de  les 18 h, al Pati de Ponent del Castell.

 Escrit pels germans Marta i Josep Vidal i il·lustrat per Joan Turu, el conte explica com un grup de nens, moguts per la seva curiositat, s’aventuren a anar d’excursió per conèixer el Llúpol, un misteriós gegant de cabells despentinats, braços llargs i panxa grossa que els observa des dels afores del poble. El conte infantil ‘Canalla! A la recerca del Llúpol!’, és una petita història sobre el gegant Llúpol que serveix per reflexionar sobre la manca de prejudicis que tenen els infants davant aquelles coses que no coneixen.  Marta Vidal és una de les autores del llibre.

La seva descoberta derivarà en un món ple de colors, jocs i diversió que acabaran contagiant a la resta de veïns de la vila. Així, petits i grans acabaran compartint una festa que cada primavera farà córrer l’alegria per tots els carrers de la vila. Recordem que l’acte de presentació del conte serà d’accés gratuït, i servirà per conèixer la història del conte de primera mà i se’n podran adquirir els primers exemplars, alhora que el Cubell presentarà la restauració del seu gegant, Llúpol Quintet. També durant la presentació d'aquest conte es farà la presentació d’una peça musical nova a toc de gralla dedicada al gegant, segons ha explicat la Marta Vidal.

 Amb aquesta petita història, ‘Canalla! A la recerca del Llúpol!, El Cubell vol homenatjar els nens i nenes que sempre han mostrat una estima indubtable pel gegant Llúpol, alhora que vol agrair tots els participants que any a any se sumen a celebrar el Cerkabirra, convertint la cita en una festa única, autogestionada i intergeneracional que té com a objectiu impregnar de cultura i alegria el centre de Cubelles durant tota una jornada. Enguany el Cercabirra es celebrarà el 19 de maig.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles