Presentació del llibre "Flora medicinal del Penedès. Plantes remeieres de camps, vinyes i marges", aquest dijous al Centre Social

4 d'abril de 2018


L'acte, organitzat pel CNL de l'Alt Penedès i el Garraf i amb la col·laboració dels Amics del Castell, comptarà amb els seus autors, Pilar López i Francesc Caralt.

Flora medicinal del Penedès. Plantes remeieres de camps, vinyes i marges

 

La Sala d'exposicions del Centre Social acollirà aquest dijous, 5 d'abril, a partir de les 18:00h la presentació del llibre "Flora medicinal del Penedès. Plantes remeieres de camps, vinyes i marges". L'acte anirà a càrrec dels seus autors: M. Pilar (Piuà) López i Francesc Caralt. Cal destacar que la Pilar López, ha estat una de les directores que ha tingut l'emissora municipal Ràdio Cubelles.

 

El llibre  "Flora medicinal del Penedès. Plantes remeieres de camps, vinyes i marges" és un acurat treball de recuperació del receptari popular penedesenc i de divulgació de la flora de la vegueria "amb el propòsit que sigui coneguda, respectada, estudiada i utilitzada; perquè els seus usos tradicionals es conservin i siguin transmesos a petits i grans".

 

L'acte està organitzat pel CNL de l'Alt Penedès i el Garraf (SC del Garraf i Vilanova i la Geltrú). Hi col·labora: Grup d'Estudis Cubellencs Amics del Castell


Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles