Es posen en marxa els radars de tram a la C31

28 de març de 2018


Segons ha anunciat el Servei Català del Trànsit, aquest dijous es posaran en marxa els radars de tram que controlen 7 km de la C31 entre Cubelles i Sant Pere de Ribes.

Aquest dijous el Servei Català del Trànsit posarà en funcionament els radars de tram que fa mesos que es van instal·lar a la C31 entre Cubelles i Sant Pere de Ribes. La mesura servirà per controlar uns 7 quilòmetres de via on la velocitat màxima permesa és de 90 km/h. Es tracta d'un tros de la C31 on es produeixen nombrosos accidents com el xoc mortal de fa poques setmanes amb dues víctimes. En aquesta via ja hi havia un radar fix des de feia temps i ara s'ha optat per la instal·lació del model per trams que calculen la velocitat entre dos o més punts.

 

 

Operació de trànsit de Setmana Santa

 

Per la seva banda, el departament d'Interior de la Generalitat, manté l'operació de trànsit de Setmana Santa. La primera fase s'ha desenvolupat aquest cap de setmana i a partir de dijous arrenca la segona fase:

 

Aquesta segona fase inclou els dies festius propis de la Setmana Santa i és la més problemàtica pel que fa a la mobilitat atès que en quatre dies concentra un gran número de desplaçaments. Comença el Dijous Sant, 29 de març, a les 15.00 h, i finalitza el Dilluns de Pasqua, 2 d’abril, a les 24.00 h.

 En aquesta segona fase distingim:

►Una segona operació sortida parcial entre les 15.00 h de dijous 29 de març i les 15.00 h de divendres 30, que mobilitzarà un total de 400.000 vehicles de l’àrea metropolitana de Barcelona.

►l’operació retorn d’aquesta Setmana Santa, que tindrà lloc des de les 12 h del diumenge 1 d’abril fins a les 24 h de Dilluns de Pasqua, dia 2. S’estima que uns 625.000 vehicles retornin a Barcelona i a la seva àrea metropolitana.


  • C31 radar (imatge d'arxiu)
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles