Guanyem Cubelles reclama al govern que no accepti la propera revisió cadastral

19 de març de 2018


Després de l’augment d’un 4% de mitjana en l’IBI, aquest partit de l’oposició demana al govern que renunciï a una nova revisió a l’alça dels valors del cadastre.

Entrevista a Dani Pèrez, regidor de Guanyem Cubelles

 

 

Ràdio Cubelles / Pau Ramon

 

 

Guanyem Cubelles reclama al govern que no accepti la propera revisió cadastral. Després de l’augment d’un 4% de mitjana en l’IBI, aquest partit de l’oposició demana al govern que renunciï a una nova revisió a l’alça dels valors del cadastre.

 

Segons diu el regidor de Guanyem Dani Pèrez, l’augment de l’IBI d’aquest 2018 s’hagués pogut evitar amb una renúncia per part de l’Ajuntament.

 

Ara des de Guanyem reclamen al govern que no accepti cap altra revisió cadastral que pugui fer augmentar l’IBI l’any que ve.

 

En aquest sentit, Guanyem ha començat a recollir signatures per forçar el govern a subvencionar l’IBI d’aquells propietaris amb situacions de vulnerabilitat i que, a més, renunciï a un nou augment dels valors cadastrals.

 

A principi de legislatura, el govern va acceptar les revisions cadastrals proposades pel ministeri d’Hisenda.

En el cas de Cubelles no s’havia fet cap revisió des de l’any 1998 i Unitat Cubellenca, ERC, CiU i ICV van acordar que en aquesta legislatura s’actualitzarien els valors de les propietats immobles que hi ha al municipi. Un procés que va començar el 2016 i que encara podria tenir més actualitzacions els propers anys.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles