El cubellenc Dani el Mago actuarà aquesta setmana a les semifinals del programa de televisió Got Talent

13 de març de 2018


En una entrevista a Ràdio Cubelles ja va avançar que fa setmanes que té el seu espectacle a punt i que seguirà fidel a la màgia d’a prop que tant va agradar al jurat en la seva primera aparició televisiva. El canal de youtube i el facebook de l’Ajuntament penjarà aquest dimarts una entrevista enregistrada recentment amb Dani el Mago.

Ràdio Cubelles / Pau Ramon

 

El cubellenc Dani el Mago actuarà aquesta setmana a les semifinals del programa de televisió Got Talent. En una entrevista a Ràdio Cubelles ja va avançar que fa setmanes que té el seu espectacle a punt i que seguirà fidel a la màgia d’a prop que tant va agradar al jurat en la seva aparició televisiva.

 

En Dani Sànchez compagina els seus estudis normals a l’institut Cubelles amb els estudis i els espectacles de màgia. Aquesta setmana tornarà a sortir a la televisió en les semifinals del programa Got Talent. Segons va explicar a Ràdio Cubelles ja ho té tot a punt.

 

A banda, en Dani Sànchez, conegut com Dani el Mago, també serà el protagonista de l’entrevista audiovisual de l’Ajuntament d’aquesta setmana. El canal de youtube i el facebook de l’Ajuntament penjarà aquest dimarts l’entrevista enregistrada recentment amb Dani el Mago.


  • dani mago
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles