Pas endavant per la reforma del passeig marítim

16 de febrer de 2018


L'aprovació inicial del projecte és l'inici d'un procés que ha de conduir a l'execució de les obres, que no començaran abans de l'estiu. El govern multipartit ha estat revisant aquest projecte per ajustar-lo al pressupost.

 

 

El projecte de reforma del passeig marítim s’ha aprovat inicialment aquesta setmana. El regidor José Manuel Ardila descarta que les obres comencin abans de l’estiu.

 

 

El govern multipartit ha estat revisant el projecte per ajustar-lo al pressupost i al mateix temps respondre les necessitats que té la façana marítima. Aquest procés ha anat endarrerint la seva aprovació fins ara.

El regidor José Manuel Ardila assegura que no ha estat per manca de recursos econòmics però sí que el govern ha volgut ajustar el cost de les obres de reforma.

  

 

Un cop la Junta de Govern Local ha aprovat inicialment aquest dimecres el projecte de reforma del Passeig Marítim de la Platja Llarga, el document passarà a exposició pública perquè tothom el pugui consultar i fer-hi les al·legacions que cregui oportunes. Quan es tanqui el termini d’al·legacions, aquestes s’hauran de resoldre per l’aprovació definitiva que ja permetria la licitació de l’obra d’execució del projecte i que les empreses interessades presentin les seves ofertes. Tot aquest procés administratiu encara s’allargarà uns mesos.


  • passeig marítim (imatge d'arxiu)
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles