L’Ajuntament continua pendent d’Endesa per poder engegar el nou sistema de bombament del pas del carrer d’Arles de Tec

8 de febrer de 2018


La situació és la mateixa des que es van acabar les obres del dipòsit al mes de setembre. El pas sota la via ha estat inundat i tancat al trànsit gairebé tres dies seguits.

pas arles 1

Imatge de les obres de construcció del dipòsit a principis d'agost del 2017

 

L’Ajuntament continua pendent d’Endesa per poder engegar el nou sistema de bombament del pas del carrer d’Arles de Tec. La situació és la mateixa des que es van acabar les obres del dipòsit al mes de setembre.

 

El regidor d’obres i serveis, José Manuel Ardila, ha confirmat que porten mesos pendents de la connexió elèctrica que ha de posar en funcionament els mecanismes del nou bombament. Una petició veïnal ha fet que es canviés tota la instal·lació elèctrica i això ha endarrerit la posada en marxa del dipòsit i les bombes tots aquests mesos.

Regidor d’obres i serveis, José Manuel Ardila

 

 

El pas sota la via del carrer d’Arles de Tec ha estat tallat al trànsit tres dies a causa de la pluja acumulada. Dilluns s’hi va quedar atrapat un cotxe que no va fer cas de les tanques que hi prohibien el pas. En altres episodis de pluja els ha passat el mateix a d’altres vehicles.

Amb la construcció d’un dipòsit i un sistema de bombament cap el torrent, l’Ajuntament vol evitar que s’hagi de tallar el trànsit en aquest punt, un pas molt utilitzat per connectar amb la zona marítima.


  • pas arles 2
  • Pas c/ Arles de Tec
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles