Ciutadans presentarà candidatura a les properes eleccions municipals

5 de febrer de 2018


El partit més votat del 21D s'està organitzant als pobles del Garraf per aconseguir representació als ajuntaments. Ho ha confirmat en una entrevista al programa El Punt de Vista, Manuel Rodríguez, regidor de Ciutadans de Sitges i conseller comarcal.

Manuel Rodríguez. Foto: Sitges.cat

 

Entrevista a Manuel Rodríguez de L'Hotellerie de Fallois, regidor de Ciutadans a Sitges i conseller comarcal.

 

Ciutadans presentarà candidatura a les properes eleccions municipals de Cubelles. El partit més votat del 21D està organitzant-se als pobles del Garraf per aconseguir representació als ajuntaments.

 

En una entrevista al programa El Punt de Vista, Manuel Rodríguez, regidor de Ciutadans de Sitges i conseller comarcal, ha revelat que tenen la voluntat de poder tenir una candidatura per les properes eleccions.

 

Des de Ciutadans, Manuel Rodríguez ha confirmat que compten amb diversos afiliats de Cubelles però que encara no han organitzat cap executiva local i que per tant de moment depenen de la de Vilanova.

 

Manuel Rodríguez de Ciutadans també ha valorat la pluralitat política de Cubelles que diu que també es dóna d’una manera similar a Sitges.

 

Finalment, des de Ciutadans ja han avançat que en cas que es presentin a les municipals i aconsegueixin representació, la seva línia vermella serà no pactar amb cap partit independentista.

 

L’entrevista sencera amb Manuel Rodríguez de Ciutadans la podreu sentir dins del programa d’actualitat política El Punt de Vista.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles