La nova regidora del PP Sílvia Romero deixa el grup i passarà a ser no adscrita

15 de gener de 2018


En el ple municipal de demà farà oficial el seu pas a regidora no adscrita, la primera de la legislatura. El cas del regidor JM Écija continua pendent de la Comissió de Garanties del PSC amb suspensió cautelar de la militància.

 

La nova regidora del PP Sílvia Romero deixa el grup i passarà a ser no adscrita. Segons ha pogut saber Ràdio Cubelles, Sílvia Romero va fer els tràmits per abandonar el grup municipal poc abans de la comissió informativa que es va reunir dimarts passat. El pas a regidora no adscrita es farà oficial en el ple d'aquest dimarts 16 de gener.

 

Sílvia Romero va prendre possessió de l'acta de regidora en l'últim ple, el del novembre del 2017. Entrava a la política municipal després de la marxa de Noemí Boza, cap de llista del PP el 2015. Cal tenir en compte que el número 2 del PP, José Ramon Palomo, ja va abandonar la política local al cap de pocs mesos d'haver començat la legislatura. El seu lloc el va ocupar Isabel Soler, qui havia anat al número 4, després de la renúncia de la número 3 de la llista, Rosa Ma Inglada. Aquest setembre passat es va produir la marxa de la cap de llista Noemí Boza i el relleu el va acabar ocupant Sílvia Romero que es va presentar a les eleccions municipals al número 6 de la candidatura del PP. En el número 5 s'hi havia presentat Antonio de Bertomeu, qui va renunciar a ser regidor i en cas que Sílvia Romero també hagués renunciat, la següent candidata amb el número 7 era Anna Carbó, filla d'Isabel Soler. 

 

De moment Ràdio Cubelles no ha pogut contactar encara amb Sílvia Romero i es desconeixen els motius pels ha abandonat la disciplina del PP de Cubelles. Per la seva banda, la portaveu i president del PP local, Isabel Soler, tampoc encara no ha pogut fer declaracions sobre la marxa de la nova regidora.

 

Amb aquest pas que es farà oficial en el ple del dimarts que ve seran cinc els regidors de l’oposició que treballaran per separat dins del ple municipal. En aquest sentit, de l’inici de la legislatura ja hi havia Cubellencs, Guanyem Cubelles i ICV que van obtenir un sol regidor. Aquest 2017, en el grup dels socialistes José Manuel Écija va passar a formar part del govern i Xavier Grau es va mantenir a l'oposició. El regidor JM Écija actualment està donat de baixa de militància cautelarment mentre el seu cas continua en mans de la comissió de garanties del PSC. Ara serà Isabel Soler qui es quedarà sola defensant el grup municipal del PP mentre Sílvia Romero passa a ser regidora No Adscrita.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles