Els treballadors de l’Ajuntament han convocat un acte reivindicatiu

9 de gener de 2018


Avui dimarts el personal del consistori es concentrarà a la plaça de la vila de 9 a 10 per reclamar més informació sobre la proposta del govern per abordar la catalogació de llocs de treball.

Els treballadors estan molestos per la incertesa en l'aplicació de la catalogació de llocs de treball. Per aquest motiu, la plantilla municipal ha decidit fer un acte de protesta que faci visible el malestar. La convocatòria es farà coincidir amb la majoria de torns d’esmorzar, que són de mitja hora i es gaudeixen entre les 9 i les 10. En aquest espai de temps, els treballadors es concentraran a la plaça de la vila i recolliran les seves signatures per presentar una instància a l’Ajuntament reclamant aquesta informació.

 

Aquesta protesta dels treballadors de l’ajuntament arriba després que els representants del Comitè Unificat expliquessin que el govern treballa amb una proposta alternativa a la catalogació, que els polítics han descartat. La catalogació es va enllestir el mes d'abril una feina que van dur a terme membres de l’Ajuntament per posar ordre i conèixer les tasques de totes les places laborals. El govern hauria descartat aquesta catalogació i hauria parlat d’una nova proposta, que els treballadors desconeixen. Per aquest motiu, el primer pas del conjunt de la plantilla serà reclamar i saber quines són les intencions del govern municipal abans de pronunciar-s'hi a favor o en contra.

 

Per la seva banda, el govern municipal només ha fet públics canvis concrets a la Policia Local de cara l’any que ve, amb l’increment de la plantilla i la sortida a oposició de la plaça d’inspector en cap.


  • Llibre de condolences a l'Ajuntament de Cubelles per atemptats Barcelona i Cambrils
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles