L'AHCC farà una festa infantil el 4 de gener

29 de desembre de 2017


Tindrà lloc a la plaça Jaume Marsé, a partir de les 17h. Hi participaran diferents personatges de Disney en una jornada en la qual també hi haurà xocolatada popular per a tots els infants. 

Cartell Campanya Nadal AHCC 2017

Entrevista amb la Mar Torres i l'Enric Perelló de l'AHCC (cliqueu sobre l'enllaç)

L'espectacle infantil d'animació de l'Associació d'Hosteleria i Comerç de Cubelles es farà el 4 de gener. L'entitat ha fixat aquesta nova data després que l'activitat que s'havia de fer el 27 de desembre quedés suspesa a causa de les fortes ventades d'aquell dia.

 

L'entitat ha reprogramat l'activitat que es farà el dijous, 4 de gener, a partir de les 17h, a la plaça Jaume Marsé. A la festa infantil hi participaran diferents personatges de Disney en una jornada en la qual també hi haurà xocolatada popular per a tots els infants. 

 

Paral·lelament, l’entitat ha engegat una nova campanya de Nadal. En total, l'entitat donarà 300€ en premis a través de 3 vals de compra de 100€ a bescanviar a través dels seus comerços associats. L’entitat ha posat a disposició les butlletes en els diferents comerços associats. L'objectiu d'aquesta nova campanya és potenciar el comerç local.

 

Els comerciants repartiran les butlletes a la seva clientela fins a esgotar-les, i el 15 de gener es farà el sorteig a Ràdio Cubelles en directe des del programa "Cubelles a les 10”, a partir de les 11h. Amb aquesta campanya, l'AHCC espera que es reactivi l'economia a la vila i fa una nova crida perquè la ciutadania compri a Cubelles.

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles