L'AHCC suspèn l'espectacle infantil d'avui per les fortes ventades

27 de desembre de 2017


L'entitat anunciarà en breu el dia que es farà la festa infantil. D'altra banda, els comerciants han engegat la seva nova campanya de Nadal que repartirà 300€ en premis

Resultat d'imatges de Logo Associació d'Hosteleria i Começ

 

L'Associació d'Hosteleria i Comerç i l'Ajuntament de Cubelles han acordat suspendre l'espectacle infantil d'animació que tenia programat per aquesta tarda (27 de desembre), a causa de les fortes ventades, i seguint les recomanacions del servei d'emergències arran de l'activació del pla VENTCAT. L'entitat en breu anunciarà quan es farà l'activitat, que estava programada per aquesta tarda, a partir de les 17h, a la plaça Jaume Marsé. S'havia anunciat la presència de diferents personatges de Disney en una jornada en la qual també se serviria xocolatada popular per a tots els infants. L'entitat ha anunciat que se suspèn l'activitat a causa de les fortes ventades i que en breu s'anunciarà quan es podrà reprogramar l'activitat. 

 

Paral·lelament, l’entitat ha engegat una nova campanya de Nadal. En total, l'entitat donarà 300€ en premis a través de 3 vals de compra de 100€ a bescanviar a través dels seus comerços associats. L’entitat ha posat a disposició les butlletes en els diferents comerços associats. L'objectiu d'aquesta nova campanya és potenciar el comerç local.

Els comerciants repartiran les butlletes a la seva clientela fins a esgotar-les i el 15 de gener es farà el sorteig a Ràdio Cubelles en directe des del programa "Cubelles a les 10”. Amb aquesta campanya, l'AHCC espera que es reactivi l'economia a la vila i és una nova crida perquè la ciutadania compri a Cubelles.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles