Ja han finalitzat els cursos per a persones nouvingudes a Cubelles

19 de desembre de 2017


Han estat programats des del Pla de Ciutadania i Immigració del Consell Comarcal del Garraf

Ple CCGarraf

 

Han estat programats des del Pla de Ciutadania i Immigració del Consell Comarcal del Garraf. En total es van dur a terme quatre cursos: alfabetització en català, informàtica bàsica, coneixements laborals i coneixements de la societat catalana, amb la finalitat de contribuir a millorar la formació d’aquestes persones, tot facilitant la seva integració al municipi i la seva inserció laboral.

En total es van oferir 110 hores de formació per alumnes de diversos països com Marroc, Cuba, Algèria, Ucraïna, Perú, Argentina, Nicaragua, Xile i Nigèria.

 

Aquestes propostes formatives es van realitzar amb el suport de l’Ajuntament de Cubelles i l’Espai Violeta i compten amb el finançament de la Diputació de Barcelona (alfabetització i informàtica) i de la Generalitat de Catalunya, el marc del Servei de Primera Acollida.

 

El Pla Comarcal de Ciutadania i Immigració del Garraf té per objectius contribuir a la integració de persones nouvingudes a la vida social dels municipis de la comarca, potenciant la convivència, la cohesió social, la lluita contra l’exclusió social, la igualtat d’oportunitats i l’accés als recursos i serveis públics existents a la comarca.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles