El Violeta comença un taller sobre comunicació no-violenta

16 de desembre de 2017


És gratuït i obert i se centra en un ús del llenguatge respectuós amb tothom

Resultat d'imatges de Centre Violeta

 

El Centre Violeta acull un taller dedicat a la Comunicació No Violenta els dies 18 i 19 de desembre als matins un taller dedicat a la Comunicació No Violenta. Va a càrrec de la Gemma Massoni, psicòloga, terapeuta psicocorporal i fundadora de Kòneksi.

 

Aquest taller va més enllà de les paraules, és una manera de pensar i parlar que pretén fomentar la comprensió i el respecte mutu entre les persones. Es basa en la idea que tots els éssers humans tenim la capacitat de compassió, i únicament recorrem a la violència o al comportament que fa mal als altres, quan no reconeixem estratègies més efectives per a satisfer les nostres necessitats.

Des d’aquest taller s’exploraran les bases de la Comunicació No Violenta amb l’objectiu que es prengui consciència de com ens comuniquem amb nosaltres mateixes i amb les altres persones. Així com aprendre a comunicar-nos de manera més respectuosa, facilitant la cohesió, el treball i la confiança.

 

La tècnica de Polítiques d'Igualtat, Pilar Martos ha explicat que amb aquest taller es tanca la programació dels actes del 25 de Novembre (Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones, per manifestar socialment el rebuig vers les violències masclistes).

Enguany, els actes del 25 N han  posa't l’accent en visibilitzar les múltiples i diverses violències sexuals existents a l’espai públic, derivades dels rols i comportaments naturalitzats en la societat heteropatriarcal. Aquestes situacions vulneren la integritat física i emocional (comentaris degradants, tocaments no desitjats, amenaces, pressions, assetjaments, control, agressions físiques,...) i atempten contra la llibertat de les dones. 

 

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles