El Voluntariat per la Llengua a Cubelles tanca l’any fent un bon balanç

16 de desembre de 2017


L’any 2018 el programa lingüístic acollirà noves parelles lingüístiques

Reportatge sobre el balanç del Voluntariat per la Llengua a Cubelles (cliqueu sobre l'enllaç)

 

El Voluntariat per la Llengua a Cubelles tanca l’any fent un bon balanç. L’any que ve el programa lingüístic acollirà noves parelles. De fet, a la tertúlia del Punt del Voluntariat d’aquest dijous, algunes de les noves parelles lingüístiques s’han conegut en una jornada que es va tancar amb cava, neules i torrons.

Una de les noves parelles lingüístiques és la formada per l’Antonia i la Magalí. Elles han explicat a Ràdio Cubelles què els ha portat a apuntar-se al programa del Voluntariat per la Llengua.

 

Per la seva banda, la coordinadora del programa del Voluntariat per la Llengua a Cubelles, la Queti Vinyals ha fet un bon balanç d’aquest any en una entrevista dins el reportage enregistrat per Ràdio Cubelles.

 

Un cop passades les festes nadalenques, les trobades del Punt del Voluntariat per la Llengua es reprendran el 18 de gener. L'horari habitual és a partir de les 19h al Centre Social.

 

Des del Consorci per a la Normalització Lingüística es fa una crida a les persones que hi vulguin formar part: Si parles català habitualment i disposes d’una estona per conversar amb una persona que el vol practicar, fes-te voluntari i si el que necessites és practicar-lo, fes-te aprenent!


Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles