Comencen els actes de campanya a Cubelles

15 de desembre de 2017


Ciutadans i ERC divendres, Junts per Catalunya dissabte i el PP aquest diumenge són els partits que han anunciat la seva presència al municipi

Resultat d'imatges de Campanya electoral 21D

 

Comencen els actes de campanya coincidint amb la Fira de Nadal. Ciutadans i ERC divendres, Junts per Catalunya dissabte i el PP aquest diumenge són els partits que han anunciat la seva presència al municipi. L’últim cap de setmana de campanya ha estat l’escollit per desembarcar a Cubelles per part de diversos partits.

 

Aquest divendres a la plaça del Mercat està prevista la presència de membres de Ciutadans. També divendres al Centre Social, ERC farà un acte de campanya amb Ana Surra, Jordi Medina i les regidores Ester Pérez i Noemí Cuadra. En aquest cas per part de Demòcrates, que es presenten amb els republicans. L’acte d’ERC serà aquest divendres, a dos quarts de vuit, a la sala d’exposicions del Centre Social.

Agustí Casanovas, regidor d'ERC a Cubelles.

 

En el mateix Centre Social, dissabte es presentarà a Cubelles la campanya de Junts per Catalunya, la llista encapçalada per Puigdemont. L’acte comptarà amb la presència de Carles Campuzano, Neus Lloveras i Robert Monzonis i també hi intervindrà en vídeoconferència el conseller de cultura cessat, Lluís Puig, actualment a Bèlgica. El cap de campanya de Junts per Catalunya és Robert Monzonis.

 

I diumenge serà el PP qui farà campanya a Cubelles. Segons ha anunciat el partit, la seva número 2 per Barcelona, Andrea Levy, visitarà Cubelles el diumenge a la tarda, a partir de dos quarts de sis a la plaça de la vila. Isabel Soler, regidora del PP a Cubelles n'ha donat més detalls.

De moment, d’altres partits com la CUP, Catalunya en Comú o el PSC no han donat a conèixer cap acte concret a Cubelles per aquest cap de setmana.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles