Ni disculpes ni dimissió d'Anna Martínez de Cubellencs FIC

28 de novembre de 2017


El partit d'independents Cubellencs FIC assegura que la regidora en cap cas va fer servir l'expressió "casa de barrets" en el sentit que li atribueix el govern municipal. El grup acusa l'executiu d'UC, ERC, CiU, ICV i el senyor Écija de "tergiversacions".

Cubellencs respon que no demanarà disculpes ni dimitirà la seva regidora, Anna Martínez. El partit d'independents considera que el govern ha interpretat malament l’expressió de l’últim ple i es defensa amb la definició del diccionari de l’Institut d’Estudis Catalans on "casa de barrets" es pot fer servir per parlar d'un desordre.

 

Declaracions d'Anna Martínez, regidora de Cubellencs FIC (enllaç).

 

 

 

 

Declaracions de Josep Ma Hugué al ple municipal (enllaç)

 

 

Declaracions d'Anna Martínez al ple municipal (enllaç)

 

 

 

Comunicat íntegre de Cubellencs FIC:

 

CUBELLENCS manifesta que no demanarà disculpes per una interpretació inadequada i malintencionada que des de Govern s'ha volgut transmetre.

És per tothom conegut, i així ho recull entre d'altres el Diccionari de l'Institut d'Estudis Catalans, que l'expressió fa referència a un lloc on regna un gran desordre, on tothom fa el que li sembla.

Però el seu desconeixement o ignorància cultural de la llengua catalana, els porta a considerar la frase únicament com a descripció de prostíbul, la tirania del seu Govern els porta a publicar-ho, i la inconsciència a demanar una dimissió.

CUBELLENCS, sempre ha seguit i s'ha mantingut fidel en una única línia, que com el nostre nom clarament indica és la de municipalistes, i així continuarem.

Rebutgem i ens oposem, a aquest tipus de tergiversacions d'opinions i informacions que ja és una pràctica habitual, del nostre Govern municipal.


  • Cubellencs anna martinez (1)
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles