Els més petits del Mar i Cel participen dels tallers del Capità Vitamines

28 de novembre de 2017


L'objectiu és incidir en els hàbits nutricionals dels infants i de les seves famílies per prevenir el sobrepès i l’obesitat infantil i, en definitiva, promoure una educació sòlida en alimentació saludable que els acompanyarà al llarg de tota la vida.

Capità Vitamina

 

Els nens i nenes d’infantil de l’escola Mar i Cel han participat aquest dimarts al matí dels Tallers del Capità Vitamines.  Els més petits de l'escola, han conegut al Capità Vitamines, un súper heroi que menja molta fruita i verdura, i que lluita contra l'escorbut -el responsable d'algunes de les malalties com la caries. Cristina Martos, infermera del Cap Cubelles

En un format d'animació els infants poden seguir diferents històries on es parla dels hàbits saludables: com menjar fruita i verdura, rentar-se les dents o lluitar contra el sedentarisme. Ho fan a través d’un audiovisual que va acompanyat d'activitats a classe i d'un petit control mèdic.

 

En la primera sessió d’aquest dimarts al matí, l’alumnat del Mar i Cel ha estat pesats i mesurat. D’aquesta manera des del CAP se’ls fa un seguiment del seu creixement. El programa té una continuïtat, i l’alumnat seguirà participant cada curs d’aquests tallers basats en els mateixos personatges i adaptats a les seves edats. Dimarts que ve els infants seguiran amb la segona de les sis sessions totals del programa. Cristina Martos ha explicat en què incideix el programa formatiu del Capità vitamines i amb quines edats es treballa.

Cristina Martos ha destacat la importància d’introduir aquest programa des de les escoles

L’objectiu d’aquest programa del capità vitamines és incidir en els hàbits nutricionals dels infants i de les seves famílies per prevenir el sobrepès i l’obesitat infantil i, en definitiva, promoure una educació sòlida en alimentació saludable que els acompanyarà al llarg de tota la vida.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles