Els alumnes de 1r i 2n de primària han jugat amb jocs d’arreu del món

23 de novembre de 2017


Ha estat en una jornada al poliesportiu on s’han trobat totes les escoles cubellenques. Al llarg del matí, des de les 10 a les 11:30h, i mitjançant un grup d’animació els infants han participat en una sèrie de jocs i esports d’arreu del món

Reportatge del Taller Jocs arreu del món (cliqueu sobre l'enllaç)

Les tres escoles de Cubelles han participat del taller jocs d’arreu del Món. L’alumnat de 1r i 2n de primària s’ha reunit al Poliesportiu aquest dijous al matí.  Al llarg del matí, mitjançant un grup d’animació els infants, han participat en una sèrie de jocs i esports d’arreu del món amb uns valors adquirits relacionats amb la pau i l’harmonia de tots els éssers humans.

 

 

Prèviament a aquesta trobada de dijous al Poliesportiu, des de l’escola s’ha fet un treball previ a l’aula. El professorat d’educació física a acostar els jocs d’arreu del món a partir d’un dossier previ on els infants han rebut nocions de jocs i danses dels principals punts d’origen dels fluxos migratoris trobats a la comarca del Garraf.

 

El programa “Jocs arreu del món”, és una activitat multidisciplinar que cerca, mitjançant el treball dels jocs i esports d’arreu del món, tractar temes com la interculturalitat i la igualtat. Aquesta proposta neix arran del gran intercanvi cultural que els actuals fluxos migratoris estan produint, entenent aquest fenomen com un marc incomparable d’intercanvi cultural, com a procés enriquidor per ambdues cultures, procés cabdal per dissoldre qualsevol brot d’intolerància cultural i com a punt de partida pel diàleg i la comprensió mitjançant el llenguatge universal del joc.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles