Sílvia Romero és la nova regidora del PP de Cubelles

22 de novembre de 2017


Qui va ser la número 6 de la llista dels populars a les eleccions municipals del 2015 ocupa ara la plaça de regidora al costat d’Isabel Soler

Foto:Silvia Romero (dreta) assumeix l'acta com a nova regidoradel grup municipal del PP

 

Sílvia Romero és la nova regidora del PP de Cubelles. Qui va ser la número 6 de la llista dels populars a les eleccions municipals del 2015 ocupa ara la plaça de regidora al costat d’Isabel Soler.

El PP de Cubelles engega així una nova etapa després de diversos canvis en pocs anys.

Ara Isabel Soler ha agafat el relleu de Noemí Boza, qui va ser cap de llista però que ha abandonat la política local per motius personals i per un canvi de residència. Per tant qui lidera el partit popular tant a l’Ajuntament com a fora és Isabel Soler, la número 4 de la llista que va entrar a l’Ajuntament fa un any i mig després de la marxa de José Ramon Palomo.

Isabel Soler en declaracions a Ràdio Cubelles ha explicat que ha agafat aquestes responsabilitats noves amb ganes i il·lusió.

Així i tot, Isabel Soler no ha volgut parlar encara sobre si es presentarà com a cap de llista a les properes eleccions.

La nova regidora que l’acompanyarà a partir d’ara serà Sílvia Romero després que hagi renunciat Antonio de Bertomeu, que anava el cinquè a la llista del 2015. Isabel Soler ha explicat que la seva nova companya està il·lusionada i tindrà un paper important a l’Ajuntament.

Sílvia Romero va prendre possessió de l’acta de regidora en la sessió plenària de dimarts al vespre.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles