El CAP comença una campanya de prevenció de l’alcoholisme

9 de novembre de 2017


A l'entrada del CAP Cubelles hi haurà, del 13 al 17 de novembre, una taula informativa amb el propòsit de sensibilitzar la població sobre els danys ocasionats pel consum de risc d'alcohol

1

 

Entrevista a Alicia Blanco, adjunta del CAP Cubelles (cliqueu sobre l'enllaç)

Amb motiu de la celebració del Dia sense alcohol (15 de novembre), el Departament de Salut, a través del programa "Beveu menys", promou la Setmana del cribatge.  Amb aquesta iniciativa es vol sensibilitzar la població sobre els danys ocasionats pel consum de risc d'alcohol.

 

Del 13 al 17 de novembre, el Cap Cubelles engega una campanya en motiu del Dia Mundial sense Alcohol. A l'entrada del CAP Cubelles hi haurà una taula informativa amb informació sobre el consum d'alcohol. Alicia Blanco adjunta de direcció del Cap Cubelles ho ha explicat en una entrevista a Ràdio Cubelles.

 

També es posarà a disposició de la població que visiti el centre unes enquestes individuals i personals per valorar la situació de la persona davant de l’alcoholisme.

 

L’objectiu de tot plegat és que tothom reflexioni sobre el consum d’alcohol i que prenguem consciència dels riscos que té per a la pròpia salut i per a la de terceres persones.

 

En el marc de la  VIII Setmana del Cribratge d’Alcohol de seguim mantenint el lema “Amb l’Alcohol, menys és millor”.  Fent èmfasi aquest any al tema específic: “Fem Xarxa amb la Comunitat!

Més informació a http://beveumenys.cat/.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles