L’Escola Vora del Mar ha penjat la placa que la distingeix com escola verda

6 de novembre de 2017


Per celebrar aquest distintiu els escolars han participat d'unes activitats per celebrar aquest reconeixement. Han escrit missatges, poemes i rodolins, entre d’altres

L’escola Vora del Mar ja té penjada la placa que la identifica com a escola Verda. Per celebrar aquest distintiu els escolars han participat d'unes activitats per celebrar aquest reconeixement. Han escrit missatges, poemes i rodolins, entre d’altres.

 

Els 456 infants de l’escola s’han reunit  aquest dilluns al matí al gimnàs. Allí l’equip directiu del centre els ha mostrat la placa identificativa d’escola verda i els ha explicat quin ha estat el treball realitzat per tota la comunitat educativa que els ha fet rebre aquest reconeixement. Mercè Garcia, directora de l’escola s’adreçava d’aquesta manera al seu alumnat.

En aquest acte hi ha pres part l’alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll qui ha lliurat al centre una carta de felicitació per la concessió del distintiu Escola Verda que atorga la Generalitat en reconeixement a la tasca a favor de la sostenibilitat i la conscienciació mediambiental. L'alcaldessa també s’ha dirigit als escolars.

Durant  aquest acte han estat diversos els infants que han expressats diferents missatges en favor al Medi Ambient.

 

D’aquesta manera, l’escola Vora del Mar ja té penjada al centre la placa que la identifica com a escola Verda, un certificat i una placa de la Generalitat de Catalunya que va rebre el passat 23 de setembre per col·locar a les seves instal·lacions. Aquest distintiu acredita la implicació de l'escola en la sostenibilitat i la conscienciació mediambiental.

 

Aquest reconeixement té una durada de quatre anys després dels quals cal renovar-lo, presentant un Programa d'Educació per a la Sostenibilitat ja realitzat i amb els objectius contextualitzats respecte als quatre eixos que segueix el programa. El projecte Escoles Verdes sorgeix amb la intenció de donar suport a tots els centres escolars de Catalunya que tinguin la intenció d'afrontar i introduir els nous reptes i valors de la sostenibilitat. Aquest distintiu l'atorga el Departament de Medi Ambient conjuntament amb el d'Ensenyament, amb l'objectiu de reconèixer la tasca que duen a terme alguns centres en matèria d'educació per a la sostenibilitat.

 

Amb l’inici del nou curs escolar des del Consell escolar de l’escola Vora del Mar es crearà un comitè ambiental que continuarà treballant en la comissió ambiental de l’escola. L’objectiu és el d’avançar tant amb el consum responsable com en el projecte d’estalvi energètic, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Cubelles.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles