Cubelles ja disposa d’un pis per emergències socials

7 de novembre de 2017


Es tracta del pis damunt del Centre Violeta que ha estat habilitat com a habitatge per casos d’emergència social.

Pis lloguer social

Imatge: Google Maps

 

Cubelles ja disposa d’un pis per casos d'emergència habitacional. Es tracta del pis de damunt del Centre Violeta que ha estat habilitat per acollir famílies en urgències socials. Un ús que fa mesos que ja funciona i que s'ha fet públic ara. L’objectiu de la Regidoria de Serveis Socials és aconseguir més pisos per poder allotjar persones i famílies senceres que no poden accedir a una llar en condicions.

 

Noemí Cuadra, regidora de Serveis Socials, ha confirmat a Ràdio Cubelles que l’Ajuntament ja disposa d’un pis per lloguer social.

 

 

La regidora Noemí Cuadra assegura que aquest habitatge pot acollir diverses persones en casos d’emergència social.

 

 

L’Ajuntament està buscant la manera de tenir més pisos que es puguin destinar a lloguer social.

En aquest sentit, la regidora de Serveis Socials, Noemí Cuadra ha desvelat que el govern no descarta la construcció de pisos de protecció oficial als terrenys de la tèrmica.

 

 

Les mancances d’habitatge social han disparat els problemes a Cubelles els últims anys. Nombroses famílies reclamen ajuda per pagar rebuts d’empreses de subministres i fins i tot d’impostos municipals. En aquest sentit, l’Ajuntament també treballa per incorporar subvencions de les taxes i impostos per aquells casos de necessitat social i econòmica. A més, les ocupacions d’habitatges propietat de bancs o de fons financers s’han mantingut des de fa anys amb famílies que viuen en situacions vulnerables i precàries que sovint els impedeixen accedir a ajudes dels mateixos serveis socials.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles