Un grup de ciutadans han constituït el Comitè de Defensa de la República de Cubelles

3 de novembre de 2017


Les primeres accions del CDR Cubelles han estat les convocatòries de dijous i divendres al vespre amb una encartellada i un manifest. I també aquest dissabte realitzarà una jornada festiva amb música i un taller de pancartes per exigir la llibertat dels presos polítics catalans

Photo published for CDR Cubelles- Comitè de Defensa de la República

 

El Comitè de Defensa de la República de Cubelles (CDR), de recent creació va fer el seu primer acte dijous a les 20h del vespre. Va fer una crida a la concentrar-se a la plaça de la Vila. Des d’allí la ciutadania que va voler va sumar-se a l'encartellada per exigir la llibertat immediata dels presos polítics Sànchez, Cuixart, Borrás,Turull, Junqueras, Forn, Rull, Mundó, Romeva i Bassa. La seva portaveu, la Montse n’ha parlat per Ràdio Cubelles.

 

També el Comitè de Defensa de la República de Cubelles ha cridat a concentrar-se aquest divendres a les 19h, a la Plaça de la Vila de Cubelles. I ha participar aquest dissabte a les 11h, d'una jornada festiva amb música i taller obert de pacartes que es farà a la plaça de la Vila.

 


Enllaços relacionats

  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles