Concentració en rebuig a l’aplicació de l’article 155 de la Constitució, avui a les 19h a la plaça de la Vila

2 de novembre de 2017


La Taula per la Democràcia convoca a la ciutadania a mobilitzar-se per demostrar de manera pacífica i serena la seva posició en contra de l’aplicació de l’article 155 i la persecució judicial dels càrrecs electes de Catalunya, Mesa del Parlament i Govern de la Generalitat cessats per l’executiu espanyol

Resultat d'imatges de Taula per la Democràcia

 

 

Convocades a Cubelles diverses concentracions per demostrar de manera pacífica i serena la posició en contra de l’aplicació de l’article 155 de la CE i la persecució judicial dels càrrecs electes de Catalunya, Mesa del Parlament i Govern de la Generalitat cessats per l’executiu espanyol.

 

Aquest matí s'ha convocat una aturada a les 12h davant dels centres de treball. L’Ajuntament de Cubelles també s'ha sumat a l’aturada programada aquest dijous a les 12h, a la plaça de la Vila en una concentració convocada per l’Assemblea Nacional Catalana (ANC).

 

Les concentracions seguiran aquesta tarda a Cubelles. La Taula per la Democràcia  -formada per més d’un centenar d’entitats- i on hi ha també l'Assemblea Nacional Catalana de Cubelles ha convocat una altra concentració a les 19h, a la plaça de la Vila. Convoca a la ciutadania a mobilitzar-se en rebuig a l’aplicació de l’article 155 de la Constitució i en defensa de l’autogovern de Catalunya.

Ricard Barceló, coordinador de l'ANC de Cubelles (cliqueu l'enllaç)

 

Per la seva banda, el Comitè de Defensa de la República de Cubelles (CDR), que s’acaba de crear, ha convocat a les 20h a la plaça de la Vila, des d'on se sortirà  per fer una encartellada per exigir la llibertat immediata dels presidents de l’ANC i Òmnium Cultural, Jordi Sànchez i Jordi Cuixart, respectivament. 

 

 

 

 

 

 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles