Els Amics del Castell oferiran avui una conferència sobre la revista d’humor ¡Cu-Cut! (1902-1912)

20 d'octubre de 2017


Serà a les 19h al Centre Social i anirà a càrrec del periodista Josep Maria Cadena

El GEC Amics del Castell oferirà avui una conferència sobre la revista d’humor ¡Cu-Cut! (1902-1912) i la coincidència de la política catalana de llavors amb la d’ara. Serà a les 19h al Centre Social i anirà a càrrec del periodista Josep Maria Cadena.

 

Els acudits gràfics del setmanari d’humor ¡Cu-Cut! (1902-1912) feien broma sobre uns temes polítics que a dia d’avui segueixen estant d’actualitat. El conferenciant posa de manifest aquesta coincidència amb l’exhibició i explicació de dibuixos d’Opisso, Junceda, Llaverias, Feliu Elias Apa i altres famosos artistes de començaments del segle XX.

 

L’acte serà presentat pel periodista Josep Maria Ràfols i anirà a càrrec de Josep Maria Cadena i Catalán (Barcelona, 1935) és periodista i crític d’art. Una conferència prevista per aquest divendres a les set de la tarda a la sala d’actes de la rectoria. N’ha donat més detalls el president dels Amics del Castell, Joan Vidal.

I dimecres de la setmana que ve, també el GEC Amics del Castell han programat la Presentació del quadern Breu història del Club de Futbol Cubelles (1967-2017), de Lolo Garcia i Joan Vidal, i taula rodona sobre el cinquantenari de l’entitat.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles