Nombroses incidències a la via pública a causa dels aiguats de les últimes hores

19 d'octubre de 2017


Carrers tallats, passos inundats i l’habitual contaminació del Foix s’han tornat a repetir després de les intenses pluges que han ruixat la comarca entre dimecres tarda i dijous al matí

Nombroses incidències a la via pública a causa dels aiguats de les últimes hores. Carrers tallats, passos inundats i l’habitual contaminació del Foix s’han tornat a repetir després de les intenses pluges que han ruixat la comarca entre dimecres tarda i dijous al matí.

 

El pont sota la via del carrer d’Arles de Tec ha quedat completament inundat des de poc després que comencessin les pluges més intenses aquest dimecres. De fet, aquesta nit passada un cotxe s’ha saltat la senyal i ha quedat atrapat sota el pont. La policia local l’ha pogut treure unes hores més tard i en aquests moments el pas continua tallat però sense cap cotxe al seu interior.  El pas sota la via de l’Avinguda de la Riera també ha quedat tallat, com és habitual. En el moment de més intensitat i després de la quantitat d’aigua acumulada també s’ha tallat la circulació al pont sota la C31, al carrer del Raval del torrent. El carrer de la Millera i el Dàrius Huguet també han quedat tallats al trànsit amb molta aigua acumulada. Els veïns d’aquests carrers ja acostumen a prendre mesures perquè l’aigua no els entri als portals o als baixos i garatges.

 

Els aiguats intensos també han provocat que s’hagi inundat una part de la Llar d’infants La Draga. Aquest centre també acostuma a patir l’entrada d’aigua sempre que hi ha pluges d’aquesta intensitat.

I al costat, a l’escola Vora del Mar s’ha habilitat una entrada per un altre carrer. Les inundacions que han afectat al carrer de Dàrius Huguet i al carrer de la Millera han provocat que l’entrada dels alumnes de l’escola hagin acabat entrant per una altra de les portes del centre. De fet, tota aquesta zona del municipi es considera zona inundable i és una de les parts del municipi que necessitaran millorar la xarxa de clavegueram i de recollida d’aigües pluvials per evitar aquestes inundacions.

 

D’altra banda, Ràdio Cubelles també ha perdut la seva emissió a través de l’FM després dels aiguats però manté la programació a través d’internet.


  • 191017 Carrer Millera inundat
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles