L’Ajuntament suma més d’1 milió 700 mil euros per inversions, principalment a la via pública

18 d'octubre de 2017


Aquesta és una de les principals conseqüències del ple municipal del mes d’octubre. Tots els partits van votar a favor de la modificació pressupostària excepte el PSC de Xavier Grau que va optar per l’abstenció

Mostra la imatge al Twitter

 

Recupera ple municipal de data 17/10/2017 (cliqueu sobre l'enllaç)

 

L’Ajuntament suma més d’1 milió 700 mil euros per inversions, principalment a la via pública. Aquesta és una de les principals conseqüències del ple municipal del mes d’octubre. Tots els partits van votar a favor de la modificació pressupostària excepte el PSC de Xavier Grau que va optar per l’abstenció.

El govern va presentar una modificació pressupostària per fer servir més d’un milió set-cents mil euros del romanent de tresoreria i destinar-los a diverses inversions que no estaven previstes als pressupostos. El regidor d’Hisenda, Raül Mudarra.

Per la seva banda, alguns partits, tot i mostrar-se favorables a la decisió, s’han mostrat crítics amb el que han considerat una manca de previsió. Escoltem a Anna Martínez de Cubellencs i Albert Tribó de Cubelles Sí Es Pot.

Bona part de la modificació pressupostària anirà destinada a projectes de reforma de l’espai públic com ara l’accessibilitat dels carrers de Mas Trader i de l’avinguda dels Països Catalans així com millores en parcs i la instal·lació de punts de recàrrega per vehicles elèctrics.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles