El ple aprova les modificacions d’ordenances

18 d'octubre de 2017


La més rellevant és la relacionada amb l’impost de vehicles. El ple ha decidit eliminar les bonificacions als vehicles de més de 25 anys i els considerats històrics, que fins ara no pagaven l’impost de vehicles i a partir de l’any que ve l’hauran de pagar sencer

Resultat d'imatges de raul mudarra

Entrevista al regidor d'Hisenda, Raül Mudarra (Cliqueu sobre l'enllaç)

El ple aprova les modificacions d’ordenances. La més rellevant és la relacionada amb l’impost de vehicles. El ple ha decidit eliminar les bonificacions als vehicles de més de 25 anys i els considerats històrics, que fins ara no pagaven l’impost de vehicles i a partir de l’any que ve l’hauran de pagar sencer.

D’aquesta manera, a partir de l’any que ve el criteri ecològic serà l’únic vàlid per aconseguir una rebaixa de l’impost de vehicles tal com ha explicat el regidor d’Hisenda, Raül Mudarra.

En el ple d’aquest dimarts, l’únic punt que es va aprovar per unanimitat va ser l’adhesió a la xarxa de Calls. Malgrat que alguns partits es van mostrar crítics amb alguns dels punts que promou aquesta entitat, tots van acabar aprovant aquesta nova adhesió.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles