L'Ajuntament es reuneix amb la direcció del Charlie Rivel per valorar els canvis establerts en la protecció escolar

18 d'octubre de 2017


Les dues parts han mantingut un intercanvi d'impressions en una primera reunió celebrada dilluns. Han acordat tornar a reunir-se a finals del primer trimestre per valorar tant el seu funcionament, com si calen noves mesures o modificacions per millorar aquesta nova manera de fer en la protecció escolar.

Resultat d'imatges de escola Charlie Rivel

Entrevista a l'inspector en cap de la Policia Local de Cubelles. Daniel Guillem (cliqueu sobre l'enllaç)

 

Responsables de la Policia Local i de la brigada municipal es va reunir dilluns amb la direcció de l'escola Josep Andreu Charlie Rivel per compartir informació sobre la posada en marxa dels canvis en l'entrada i la sortida de l'alumnat del centre. Després d'un intercanvi d'impressions, les dues parts han acordat esperar fins a la finalització del primer trimestre de curs i disposar de més dades per poder valorar aleshores si cal establir modificacions al respecte. Consideren que a un mes de la seva posada en marxa és molt aviat per fer una valoració acurada al respecte. Ajuntament i direcció de l'escola es tornaran a reunir un cop tancat el primer trimestre i valoraran tant el seu funcionament, com si calen noves mesures o modificacions per millorar aquesta nova manera de fer en la protecció escolar. Daniel Guillem, inspector de la Policia Local de Cubelles en declaracions a Ràdio Cubelles.


El cap de la Policia Local ha volgut aclarir que la policia local no ha deixat de fer la protecció escolar a l’escola Charlie Rivel.

 

I ha dit que el que s’ha fet aquest setembre ha estat establir canvis en la manera de fer les entrades i les sortides de l’escola Charlie Rivel per minimitzar les situacions de risc que es produïen quan el Passeig Vilanova estava tallava al transit.

Donat que quan sorgeixen serveis preferents, la policia local no  pot garantir al 100% la seva presència i tallar el carrer, s’ha considerat que és millor deixar-lo obert al transit, i acostumar a les famílies a que cal fer ús de les voreres i dels passos de vianants, i deixar la calçada lliure perquè circulin els vehicles.

 

Abans d’introduir aquests canvis a l’inici de curs, el cos policial, la brigada municipal i la direcció del centre, es van reunir a finals del curs passat, per intentar trobar una solució que garantís la seguretat a les entrades i sortides del centre.

També la direcció de l’escola va informar a les famílies abans d’introduir aquest canvis.

 Ara mateix, en les tres coles de Cubelles es realitza la protecció escolar de la mateixa manera amb el tràsit obert. 

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles