El PSC demana més definició a la Comissió de Contractes anunciada pel govern

11 d'octubre de 2017


Els socialistes cubellencs també reclamen que es desenvolupin més comissions per parlar d’Urbanisme, Patrimoni i Cultura

Resultat d'imatges de Xavier Grau Psc

 

Entrevista al regidor del PSC, Xavier Grau (Cliqueu sobre l'enllaç)

 

El PSC demana més definició a la Comissió de Contractes anunciada pel govern. Els socialistes cubellencs també reclamen que es desenvolupin més comissions per parlar d’Urbanisme, Patrimoni i Cultura.

Malgrat que Xavier Grau és el regidor de l’oposició que formarà part de la nova comissió que ha de fer seguiment dels contractes de l’Ajuntament, el regidor socialista assegura que no tenen prou informació encara per saber quines funcions tindrà aquest òrgan. Xavier Grau regidor del PSC

 

Des del PSC, Xavier Grau també ha recordat que una de les seves peticions aquesta legislatura era que s’organitzessin comissions per altres àmbits municipals.

Aquesta setmana, el govern local ha anunciat que una comissió controlarà els contractes de l’Ajuntament. Membres del govern i de l’oposició, juntament amb personal tècnic, avaluaran el compliment dels contractes que hagi signat el consistori.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles