Una comissió controlarà els contractes de l’Ajuntament

10 d'octubre de 2017


Membres del govern i de l’oposició, juntament amb personal tècnic, avaluaran el compliment dels contractes que hagi signat el consistori

Membres del govern i de l’oposició, juntament amb personal tècnic, avaluaran el compliment dels contractes que hagi signat el consistori. El consistori de Cubelles ha aprovat la creació d’una comissió encarregada de l’estudi, plantejament i seguiment dels contractes que, des de l’ens públic, se signin.

 

El grup de treball es compondrà de tècnics responsables de l’àrea i els regidors corresponents.  La comissió neix com a un òrgan de control, supervisió, assessorament i proposta en relació als contractes presents i futurs. Les principals funcions que tindrà aquest organisme són: Fer propostes de millora en les prestacions contractades; l’estudi i el plantejament de nous contractes; el seguiment dels expedients tramitats per assegurar-ne el compliment; proposar mesures disciplinàries en cas d’incompliments; informar a l’òrgan de contractació de l’estat d’execució dels contractes, a més, de totes aquelles funcions que s’estimin necessàries en el desenvolupament de la comissió.

 

Els membres fixes d’aquesta comissió seran l’alcaldessa Rosa Fonoll com a presidenta, Agustí Casanovas, José Maunel Écija i Xavier Grau com a vocals, el regidor de l’àrea del contracte que toqui en cada sessió, així com el tècnic municipal responsable del contracte, la secretària general i l’interventor.

 


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles