L’AMPA de l’Escola Charlie Rivel demana tornar a parlar de la sortida dels alumnes amb totes les parts

10 d'octubre de 2017


L’entitat representativa de les famílies també promou la recollida de signatures i aposta per revisar si cal mantenir els canvis que s’han posat en marxa aquest curs. Per part del govern municipal encara no han volgut fer declaracions i es remeten a un comunicat que molt probablement es publicarà al web municipal

Resultat d'imatges de Ampa escola Charlie Rivel Cubelles

Entrevista a Olga Checa de l'Ampa de l'escola Charlie Rivel (cliqueu l'enllaç)

 

L’AMPA de l’Escola Charlie Rivel també demana que es talli el trànsit quan surten els alumnes. L’entitat representativa de les famílies promou la recollida de signatures que havia començat un grup de famílies pel seu compte i aposta per revisar els canvis que s’han posat en marxa aquest curs. Per la seva banda, els membres del govern municipal encara no han volgut fer declaracions i es remeten a un comunicat que molt probablement es publicarà al web municipal.

Per part de la junta de l’AMPA de l’escola Charlie Rivel Olga Checa ha fet declaracions a Ràdio Cubelles.

La postura de l’AMPA és la defensa de les famílies i dels alumnes i la seva percepció actual és que a l’hora de la sortida a dia d’avui hi ha situacions de perill quan passen cotxes pel passeig de Vilanova. Olga Checa és membre de la junta de l’AMPA de l’escola Charlie Rivel.

Són més de 300 alumnes i els seus acompanyants els que s’acumulen a la mateixa hora cada dia a l’entorn de l’escola Charlie Rivel. Per aquest motiu les famílies demanen que es revisi el criteri que s’ha posat en marxa aquest curs de mantenir el trànsit obert. Per la seva banda, la policia local ja va explicar a l’inici del curs que l’objectiu era que les famílies s’acostumessin a creuar pels passos de vianants i que no ocupessin la calçada a l’hora de recollir els seus fills. Per part del govern municipal encara no han volgut fer declaracions i es remeten a un comunicat que molt probablement es publicarà al web municipal.  


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles