Jardiland ha acollit aquest 8 d’octubre una jornada d’activitats amb l’objectiu de fomentar l’adopció i millorar la relació amb els cans

9 d'octubre de 2017


Segons l’organització, més de 250 persones han visitat les instal·lacions del comerç de Cubelles per participar en aquesta jornada

Cartell adopció gossos

 

Jardiland ha acollit aquest 8 d’octubre una jornada d’activitats amb l’objectiu de fomentar l’adopció i millorar la relació amb els cans. Segons l’organització, més de 250 persones han visitat les instal·lacions del comerç de Cubelles per participar en aquesta jornada. El que es fa, és facilitar el contacte entre les persones interessades en l’adopció i les protectores d’animals, perquè puguin endegar un procés mitjançant el qual s’intenta que els gossos acabin en llars estables on els cuidaran de forma adequada. Xavier Navarro és un dels responsables de Jardiland.

Les activitats estaven coordinades entre diferents associacions i incloïen des de desfilades de gossos procedents de refugis i protectores, fins a xerrades sobre la salut i el comportament dels cans. Alhora, també hi havia un box solidari on la gent va poder aportar diners o material per ajudar al manteniment i cura de tots els gossos que viuen esperant una família d’adopció. EN aquest sentit, la responsable d’animals de Jardiland, Laura Ortiz, ha explicat que la jornada que s’ha fet a l’empresa també serveix a les protectores més enllà de les adopcions d’animals.

Als actes també hi van participar l’alcaldessa de Cubelles, Rosa Fonoll, i el regidor de Medi Ambient i Sanitat, Josep Maria Hugué. El consistori s’ha mostrat implicat en la tinença responsable d’animals de companyia i ja havia col·laborat amb Jardiland en altres accions, com la distribució de 40.000 bosses de recollida d’excrements de gossos a principis d’aquest any.

 

Gossos modifi 2


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles