Un grup de mares i pares de l’escola Charlie Rivel critica les novetats en la sortida dels alumnes

9 d'octubre de 2017


A través d'un comunicat anuncien una recollida de signatures perquè es talli el trànsit del passeig de Vilanova

Un grup de mares i pares de l’escola Charlie Rivel critica les novetats en la sortida dels alumnes i anuncien una recollida de signatures perquè es talli el trànsit del passeig de Vilanova. Els canvis que han aplicat l’Ajuntament i la Policia Local aquest curs no han agradat a algunes famílies de l’escola. Critiquen que la sortida és menys segura ara que abans.

 

En un comunicat publicat a l'Eix diari, un grup de mares i pares diuen que “la realitat és que en una vorera de dos metres d’amplada davant la porta de l’escola, no hi caven els centenars d’infants que entren i surten més les persones que els hi acompanyem, i si això hi sumem la barana que han instal·lat, ridícula i fràgil, que amb la pressió de la gent recolzada en ella, pot caure i provocar un greu accident, tenim més un problema que una solució.” Per aquest motiu, han anunciat que començaran a recollir signatures per demanar que la policia talli el trànsit de vehicles pel passeig de Vilanova a l’hora que surten els alumnes.

 

En principi els canvis que s’han aplicat aquest curs van ser fruit d’un acord entre l’Ajuntament, la Policia Local i l’equip directiu de l’escola. Així ho va explicar l’inspector en cap Daniel Guillem fa unes setmanes a Ràdio Cubelles.

 

Ràdio Cubelles continua pendent de conèixer quina resposta vol donar l’Ajuntament a les demandes dels pares i mares perquè es talli el trànsit al passeig de Vilanova.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles