Ajornada la Survival Zombie prevista per aquest cap de setmana

5 d'octubre de 2017


L'empresa organitzadora ajorna l'activitat amb la intenció que es pugui celebrar més endavant a Cunit o en una població propera

Finalment la Survival Zombie no se celebrarà aquest cap de setmana, l'empresa ha hagut d'ajornar l'activitat prevista per la nit del dissabte a diumenge.

En un principi l'edició d'aquest any s'havia de celebrar conjuntament entre Cubelles i Cunit. A més, l'activitat coincidia amb el  aniversari del naixement d'aquest tipus d'esdeveniments; així que paral·lelament, l'empresa organitza un altre Survival Zombie, el mateix dia, a Parla Madrid. La idea inicial passava per la col·laboració dels participants, separats per més de 600 quilòmetres, a través de les xarxes socials.

L'empresa ha explicat a Ràdio Cubelles que "l'activitat s'ajorna perquè es pugui celebrar les pròximes setmanes en alguna localitat propera, sense descartar fins i tot que es pugui fer a Cunit". Cubelles, per tant, queda pràcticament descartada. Els responsables han explicat que "l'ajornament es deu a motius totalment aliens", i lamenten que "un acte amb la data fixada fa gairebé un any no s'hagi pogut fer".
En les últimes hores alguns usuaris de Facebook ja especulaven que la Survival no es desenvoluparia a Cubelles i, fins i tot, a les xarxes socials dels organitzadors Cubelles ja havia desaparegut de les promocions.

La Survival Cubelles - Cunit havia venut més de 1000 entrades, segons dades de la mateixa organització de l'esdeveniment. En breu, ha explicat "publicarà la ubicació de la nova edició que podria fer-se en una localitat molt propera". Cunit ha fet un breu comunicat on anunciava la suspensió de l'activitat per causes alienes, deixant la porta oberta a celebrar-ho més endavant. L'Ajuntament de Cubelles, de moment, encara no s'ha pronunciat.


  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles