Un immens mural sobre els Balls Populars decora la plaça de darrera de l’Ajuntament

5 d'octubre de 2017


Dins de la campanya de murals que s’ha estat fent en diversos indrets de Cubelles, l’Ajuntament ha contractat un empresa d’artesans que han reproduït en un mural diverses escenes de la Festa Major i els balls populars

Mural cultura popular local

Entrevista a Òscar Garcia, de l'empresa Beroc (Cliqueu sobre l'enllaç)

 

Finalitzat el mural pintat a la façana posterior de l'edifici consistorial amb motius de la cultura popular local. El mural conté personatges de la Festa Major de Cubelles. Es poden veure dibuixos com ara la Draga, els gegants, el Viagrot, els diables, les gitanes i entre d’altres. Òscar Garcia de l’empresa Beroc encarregada de la pintura del mural.

 

En total, s’ha pintat fins a 12 metres de paret. Oscar Garcia ha destacat l’interès de gent de les diferents colles de l’ABP en aparèixer al mural

S’ha utilitzat una tècnica d’artifici que intenta enganyar la vista jugant amb un entorn arquitectònic que juga amb la perspectiva, les ombres i altres efectes òptics, aconseguint una realitat intensificada. És una mena de joc visual.

D’ençà que s’ha acabat, és molta la gent que s’acosta i es fa fotografies en les diferents imatges que apareixen al mural.


  • Mural cultura popular local
  • Icone facebook
  • Icone impressora
Logotip CC © Radio Cubelles
  • Carrer Colom, 7
  • 08880 Cubelles